top of page

Borůvkový dezert do skleničky

Začít den zdravou snídaní plnou živin a vitamínů je asi to nejlepší co pro své tělo můžeš udělat! Jak ale připravit zdravou a jednoduchou snídani, která nezabere moc času? Je to vcelku jednoduché! Zkus si doma připravit tento jednoduchý borůvkový dezert do skleničky! V názvu je sice slovo dezert, ale nemusíš se ničeho bát - i tak jde o skvělý recept vhodný i na snídani! Jde v podstatě o kombinaci snídaně a zdravého dezertu! Nezní to prostě skvěle?


A co víc, tento recept je rychlý a velmi nenáročný. Stačí smíchat pár ingrediencí a nechat je přes noc odpočívat v chladničce. Ráno se probudíš a můžeš snídani rovnou sníst! Bez další extra práce navíc!


Celková příprava tohohle receptu na borůvkový dezert do skleničky zabere asi jen 5 minut! Tudíž jde o opravdu rychlý recept, který zároveň zvládne každý! Jako sklenice můžeš použít v podstatě jakékoliv - jelikož jde o nepečený recept, tak jde pouze o to, aby se vše do sklenice vešlo. Recept jsme dělaly do sklenice zhruba o 350ml, ale samozřejmě to jde dát do větší sklenice - vhodné jsou třeba sklenice od arašídového másla!

Borůvkový dezert do skleničky

Recept na borůvkový dezert do skleničky:


Potřebuješ (na 2 porce):

          Chcete číst dál?

          Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

          280 zobrazení0 komentářů

          Související příspěvky

          Zobrazit vše

          Comments

          Rated 0 out of 5 stars.
          No ratings yet

          Add a rating
          bottom of page