top of page

Jahodové taštičky z jogurtového těsta

Aktualizováno: 5. 8.

Jednoduchý recept na rychlý letní dezert! Celý recept je hotový asi do 30 minut (i s upečením) a chutná skvěle! Jahodové taštičky z jogurtového těsta se hodí ke každé příležitosti! Perfektní jsou i ke kávě!


Jahody jsou oblíbeným letním ovocem a v kombinaci s tímto jogurtovým těstem tvoří jednoduchý a chutný dezert. Jahodové taštičky z jogurtového těsta se snadno připravují a hodí se jak pro odpolední posezení u kávy, tak i jako dezert pro různé příležitosti.


Proč bys měl/a zkusit tyto taštičky?

Jejich příprava je poměrně snadná. Těsto na ně je jednoduché a skládá se z pár přísad, které stačí pouze smíchat! Náplň, která je stejně rychlá, chutná skvěle a lze případně podle potřeba různě dochutit! Po upečení jsou příjemně křupavé a zároveň sladké.


Jahodové taštičky chutnají skvěle jak přímo z trouby, tak i další den! Při skladování je vhodné nechat taštičky zakryté utěrkou nebo potravinovou fólií. Nemusí být skladovány v lednici.


Jahodové taštičky mohou mít různé velikosti a tvary podle vašich potřeb. Můžete je udělat velké nebo malé, samozřejmě když uděláte velké, jsou rychleji hotové. V případě menších jde zase o skvělý dezert, který je vhodný i pro návštěvy. Je možné udělat i více různých příchutí! Stačí vyměnit ovoce nebo změnit náplň. Pokud nemáte čerstvé jahody, lze použít i jiné čerstvé ovoce.

Jahodové taštičky z jogurtového těsta

Recept na jahodové taštičky z jogurtového těsta:

Potřebuješ (4ks):

          Chcete číst dál?

          Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

          Štítky:

          99 zobrazení0 komentářů

          Související příspěvky

          Zobrazit vše

          Comments

          Rated 0 out of 5 stars.
          No ratings yet

          Add a rating
          bottom of page