top of page

Jednoduché a zdravé tvarohové snídaně

Miluješ tvaroh? Máme tu pro tebe jednoduché a zdravé tvarohové snídaně! Těchto šest zdravých receptů si můžeš vychutnat, i když nejsi v kuchyni moc zdatný(á), protože jsou velmi jednoduché a není k nim potřeba vynikat ve vaření! Zvládne je i úplný začátečník. My tyto snídaně milujeme a věříme, že si je zamiluješ také!


Těchto 6 tvarohových snídaní se skvěle hodí nejen do zdravého životního stylu ale i při hubnutí! Protože i při hubnutí bychom měli jíst takové jídlo, které prospívá nejen našemu tělu ale i naší duši! To znamená, že bychom se na jídlo měli těšit a užívat si ho! Jinak je to dlouhodobě neudržitelné!


Na našem webu najdeš desítky zdravých tvarohových receptů, které si můžeš připravit jako zdravou snídani! Dokonce zde najdeš i některé články s více recepty, podobné těmto! Podívej se například na jednoduché tvarohové snídaně 10x jinak nebo tyto zdravé snídaně z tvarohu 10x jinak 2.část.


Tvaroh je skvělou ingrediencí, kterou je dobré zařadit do jídelníčku! Obsahuje vysoké množství bílkovin, chutná skvěle a také v něm najdeš některé vitamíny a minerály! V nepečených receptech chutná skvěle i s minimem sladidla (často i samotný s ovocem apod.) a v pečených naopak vytváří skvělou konzistenci a zanechává těsto velmi vláčné!


Protože my tvaroh milujeme, tak ho i často používáme do různých receptů a vytváříme jednoduché a zdravé tvarohové recepty. Právě proto jich můžeš na našem webu najít veliké množství! Pokud máš doma tvaroh (a nevíš, co s ním), tak doporučujeme vyzkoušet některý z našich receptů! Například jeden recept na tyto jednoduché a zdravé tvarohové snídaně:

Jednoduché a zdravé tvarohové snídaně

Jednoduché a zdravé tvarohové snídaně


Tvarohové noky

Rychlá snídaně nebo i oběd! Hned hotové, chuťově skvělé a co se týče složení, také potěší! Kromě toho, že jsou pouze ze 3 ingrediencí, obsahují vysoké množství bílkovin a spolu s ovocnou omáčkou tvoří dokonalou kombinaci. Ale skvěle chutnají i s ovocem, kokosem, ořechy...nebo čímkoli, co tě napadne! Lze je velmi jednoduše kombinovat.

Tvarohové noky

Raffaello mistička

Hledáš tip na rychlou a zdravou snídani plnou bílkovin? Máme tu naprosto skvělý recept, který je hotový do pár minut! Ale nejlepší je na něm jeho skvělá chuť. Toto zdravé Raffaello do mističky si naprosto zamiluješ. Je to spojení několika jednoduchých ale prověřených chutí, které jsou maximálně vyladěné tak, aby výsledný recept co nejvíce chutnal.

Raffaello mistička

Tiramisu do skleničky

Hledáš jednoduchý recept na tiramisu? Vyzkoušej toto zdravé tiramisu do skleničky z tvarohu! Zabere jenom pár minut (i když je lepší nechat ho poté chvilku odpočinout v lednici). Je mnohem jednodušší než klasické tiramisu, protože se nemusíš strachovat o to, že by se třeba rozpadlo! Navíc se jedná o velmi zjednodušenou verzi, na kterou ti stačí jenom pár ingrediencí. Zároveň si ale zachovává skvělou kávovou a osvěžující chuť klasického receptu na tiramisu!

Tiramisu do skleničky

Kakaový pečený tvaroh

Pár receptů na pečený tvaroh jsme už přidaly - tenhle je ale ještě vylepšený. Přidaly jsme i kakao, které změní chuť a z klasického pečeného tvarohu vykouzlí úplně novou dobrotu. Stačí minimum ingrediencí, pár minut času a máš zdravou snídani hotovou! Věříme, že si ji zamiluješ.

Kakaový pečený tvaroh

Tvarohové lívance

Zkoušel/a jsi už někdy tvarohové lívance? Pokud ano, určitě víš, že jsou velmi chutné a mají dokonale hladkou strukturu. Zároveň také obsahují vyšší množství bílkovin, takže tě zasytí na delší dobu. Jejich příprava ti nezabere příliš dlouho, a proto se skvěle hodí na snídani nejen na víkend ale na jakýkoli den v týdnu!

Tvarohové lívance

Tvarohové palačinky

Miluješ palačinky? Zkus si je připravit s maličkou obměnou! Tyto tvarohové palačinky prostě musíš vyzkoušet! Těsto je tvarohové a díky tomu krásně jemné, navíc (alespoň podle nás) chutná mnohem lépe! Jako náplň do palačinek zkus použít avokádovou nutellu, recept najdeš v příspěvku. Pokud nemáš avokádo nebo ho nemáš rád/a, můžeš palačinky naplnit čím chceš.

Tvarohové palačinky

A to je vše! Každý recept najdeš po rozkliknutí tlačítka pod ním s nápisem "celý recept najdeš zde". Dej nám vědět, jak se ti recepty líbí a klidně nám napiš, jaké recepty bys chtěl/a příště!


Hledáš jednoduché a zdravé recepty, které se skvěle hodí i při hubnutí? V naší digitální kuchařce najdeš více než 120 jednoduchých a zdravých receptů, od snídaní až po večeře! Můžeš si z nich dokonale poskládat zdravý jídelníček a nestresovat se hledáním zdravých receptů! My je milujeme a pokud ti chutnají naše recepty, tak je tahle kuchařce přesně pro tebe!

Přejeme dobrou chuť!

Twin recipe


860 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page