top of page

Jednoduché cuketové bagetky

Jednoduché cuketové bagetky jsou skvělou a zdravou alternativou klasického pečiva. Díky cuketě jsou tyto bagety lehčí, vláčnější a plné živin. Cuketa nejenže přidává těstu skvělou texturu, ale také snižuje množství mouky, což dělá z těchto bagetek skvělou volbu pro ty z vás, kdo chce omezit příjem sacharidů. Jsou ideální jako příloha k polévkám, salátům nebo jen tak samotné s oblíbeným dipem či krémovým sýrem. Tento recept je jednoduchý a díky němu můžeš do svého jídelníčku zařadit více zeleniny.


Bagety s cuketou jsou krásně vláčné a nadýchané. Jsou vhodnou alternativou ke klasickému pečivu - obsahují více živin a vitamínů než klasické. A pokud vás nezaujme ani toto, tak jsou velmi vláčné a vydrží nadýchané delší dobu - a to právě díky cuketě. Pokud jsi někdy dělal/a domácí pečivo, víš, že nejlepší je ten první den! Postupně totiž tvrdne a už není tak úžasné jako čerstvé - ale tyhle bagety vydrží měkké i více dní! Už jen proto stojí za vyzkoušení!


Jednou z největších výhod cuketových bagetek je jejich univerzálnost. Můžeš je podávat k široké škále jídel, od polévek a salátů až po grilované pokrmy. Bagetky jsou také skvělou volbou pro sendviče, protože díky cuketě jsou lehké a nemají tendenci být suché jako některé klasické bagety. Další výhodou je jejich nižší obsah sacharidů, což se může hodit, pokud nechceš konzumovat tolik sacharidů. .


Cuketové bagetky jsou jednoduché na přípravu a zvládne je i začátečník. Příprava těsta nezabere mnoho času a díky cuketě není potřeba přidávat velké množství tekutin. Bagetky jsou krásně nadýchané a mají jemnou chuť, kterou lze ještě zvýraznit přidáním bylinek, česneku nebo semínek do těsta. Tento recept je skvělým způsobem, jak kreativně využít cuketu a zároveň si užít domácí pečivo v zdravější podobě.

Jednoduché cuketové bagetky

Recept na jednoduché cuketové bagetky:

Potřebuješ (na 12 ks):

        Chcete číst dál?

        Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

        Štítky:

        119 zobrazení0 komentářů

        Související příspěvky

        Zobrazit vše

        Comments

        Rated 0 out of 5 stars.
        No ratings yet

        Add a rating
        bottom of page