top of page

Jednoduché tvarohové noky se skořicí

Aktualizováno: 10. 10.

Máme pro tebe naprosto dokonalý recept, který je hotový během pár minut, stačí ti pár ingrediencí a chutná skvěle! Tyto jednoduché tvarohové noky se skořicí musíš vyzkoušet! Jsou zdravé, plné bílkovin, chutnají skvěle a navíc je zvládne snad úplně každý.


Nevíš, co na zdravou snídani? Už nehledej! A vyzkoušej tyto tvarohové noky. Můžeš je doplnit i o ovoce nebo nějaký tvarohový či jogurtový krém ale skvělé jsou i samotné. Skořici milujeme a v jednoduchosti je krása! Věříme, že si tento recept také oblíbíš a že ho neděláš naposledy!


Mimchodem, nezapomeň se podívat i na další zdravé tvarohové snídaně, které na našem webu najdeš. A že jich je opravdu dost. Najdeš zde i několik různých článků, kde pro tebe tvarohové recepty shrnujeme, aby jich bylo víc na jednom místě. Podívej se na jednoduché tvarohové snídaně 10x jinak a potom i na tuto druhou část s tvarohovými snídaněmi. A nebo se podívej i na tento článek se zdravými tvarohovými snídaněmi!


Tyto tvarohové noky se po uvaření obalují v kombinaci třtinového cukru a skořice, díky tomu chutnají naprosto dokonale! Navíc jsme je po uvaření i osmahly na pánvičce - díky tomu získají skvělou strukturu a jsou zvenku i trochu křupavé. Obalovat doporučujeme až potom, co je odstavíš z plotny, jinak by se mohla skořice s cukrem spálit, a to určitě nechceš!

Jednoduché tvarohové noky se skořicí

        Chcete číst dál?

        Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

        198 zobrazení0 komentářů

        Související příspěvky

        Zobrazit vše

        Comments

        Rated 0 out of 5 stars.
        No ratings yet

        Add a rating
        bottom of page