top of page

Luxusní velikonoční beránek

Aktualizováno: 12. 4.

Tentokrát tu pro tebe máme recept na zdravého vláčného beránka! Tento luxusní velikonoční beránek je jasnou volbou pro každého, kdo chce zkusit něco zdravějšího a zároveň i něco sladkého.


Velikonoční pečení může být náročné a brát velké množství času. Pokud to tak vnímáš i ty nebo máš jiné povinnosti, a i přes to chceš upéct nějaký velikonoční recept, zkus tohoto vláčného beránka. Je ideální, protože recept je jednoduchý, rychlý a upřímně je to nejlepší beránek, kterého jsme kdy měly!


Jednoduchý banánový beránek je prostě skvělý a oblíbí si ho naprosto každý. Pokud hledáš jiné velikonoční recepty, tak jich na našem webu najdeš více! Zkus třeba tyhle jednoduché pistáciové tartaletky. Dalším luxusním receptem jsou třeba tato velikonoční hnízda, která vypadají naprosto skvěle!


A jestliže Velikonoce neslavíš (nebo nemáš formu na beránka), neboj! I tak tu pro tebe máme recept – tohoto beránka totiž můžeš připravit i do jiné formy. Nejvhodnější by byla forma na biskupský chlebík, případně dortová forma.

extra vláčný luxusní velikonoční beránek

Recept na jednoduchého velikonočního beránka:

      Chcete číst dál?

      Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

      168 zobrazení0 komentářů

      Související příspěvky

      Zobrazit vše

      Comments

      Rated 0 out of 5 stars.
      No ratings yet

      Add a rating
      bottom of page