top of page

Nadýchané jogurtové lívance

Hledáš nejlepší recept na zdravé lívance? Vyzkoušej tyto nadýchané jogurtové lívance s ovocem a čokoládou, které si naprosto zamiluješ! Skvěle se hodí nejen jako zdravá snídaně ale například i jako zdravá svačinka a můžeš si je klidně udělat i do krabičky.


Tento recept na lívance je i velmi jednoduchý, a díky tomu si ho můžeš připravit i ve dny, kdy nemáš nejvíc času! Stačí zhruba 15 minut a lívance máš se vším všudy hotové! Ale skvěle se hodí i na víkendy pro celou rodinu! Někdy bývají právě ty nejjednodušší recepty těmi nejlepšími a tyto nadýchané jogurtové lívance jsou toho důkazem.


Tyto jednoduché lívance jsou krásně měkké, nadýchané a chutnají naprosto dokonale! Navíc obsahují vysoké množství prospěšných látek a živin! Nejsou úplně z jogurtu ale ze skyru, který jogurt velmi připomíná. Skyr je tradiční mléčný výrobek z Islandu, který je vlastně něco mezi jogurtem a tvarohem ale nám přijde spíše jako řecký jogurt a snad ve všech receptech ho za něj lze i zaměnit. Pokud ho tedy nemáš, neboj se! Jednoduše můžeš použít právě řecký jogurt.


Ať už použiješ skyr nebo řecký jogurt, budou tyto lívance chutnat naprosto skvěle a věříme, že si je zamiluješ stejně jako my! Lívance patří mezi jedny z našich nejoblíbenějších receptů na snídaně. Už jen proto, že si je lze připravit ve velkém množství různých variant, a proto mohou pokaždé chutnat úplně jinak. A tento recept patří mezi ty nejlepší!

Nadýchané jogurtové lívance

Recept na nadýchané jogurtové lívance:

      Chcete číst dál?

      Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

      202 zobrazení0 komentářů

      Související příspěvky

      Zobrazit vše

      Comments

      Rated 0 out of 5 stars.
      No ratings yet

      Add a rating
      bottom of page