top of page

Proteinové borůvkové lívance

Jednoduché lívance plné bílkovin a ovoce - skvělá zdravá snídaně nebo svačinka, která ti zabere jen pár minut času, ale chutná naprosto božsky! Proteinové borůvkové lívance jsou ideální způsob, jak začít nový den!


Hledáš recept na zdravé lívance plné bílkovin bez nutnosti přidání proteinového prášku? Jestli ano, máme pro tebe právě tento recept! Jde o jednoduché lívance, které obsahují na porci téměř 23g bílkovin a to bez proteinového prášku! Zároveň obsahuje zdravé ovoce a další zdravé minerály a vitamíny. Tyto lívance jsou jedním z nejlepších, ale zároveň nejjednodušších receptů, které si na snídani můžeš připravit!


Na přípravu těchto lívanců je ideální pánev s nepřilnavým dnem. Lívance se obrací mnohem jednodušeji a zároveň stačí jen trochu oleje na potření pánve. Doporučujeme tuhle pánvičku s nepřilnavým dnem.


Lívanečky jsou skvělé i jako svačinka, jsou vhodné i pro děti. Dokonce jsou jednoduché na přípravu, takže i děti můžeš do přípravy zapojit bez starostí! K lívanečkům pak doporučujeme podávat i čerstvé ovoce tak, aby ho bylo v celkovém jídelníčku dostatek. Můžeš volit další borůvky nebo klidně i jiné druhy ovoce podle vlastní volby.

Proteinové borůvkové lívance

Recept na jednoduché proteinové borůvkové lívance:


Potřebuješ (na 3 porce):

        Chcete číst dál?

        Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

        Štítky:

        162 zobrazení0 komentářů

        Související příspěvky

        Zobrazit vše

        Comentários

        Avaliado com 0 de 5 estrelas.
        Ainda sem avaliações

        Adicione uma avaliação
        bottom of page