top of page

Tiramisu ovesné vločky přes noc do skleničky

Aktualizováno: 7. 10.

Máš chuť na něco dobrého, ale zdravého? Připrav si tyhle tiramisu ovesné vločky přes noc! Jsou vhodným receptem pro každého a obsahují dostatečné množství bílkovin! Navíc jsou velmi jednoduché a chutné.


Pokud miluješ klasické italské tiramisu, ale chceš si užít jeho lahodnou chuť ve zdravější a snazší formě, pak jsou tiramisu ovesné vločky přes noc tou pravou volbou pro tebe. Tento recept spojuje krémovou texturu a bohatou chuť tiramisu s výživnými ovesnými vločkami, které ti dodají energii na celý den. Přesně proto jsou perfektní ke snídani. Navíc jejich příprava je neuvěřitelně jednoduchá – stačí vše smíchat večer, uložit do lednice a ráno máš připravenou skvělou snídani. Ať už hledáš rychlou snídani, kterou si můžeš vzít s sebou, nebo chutný dezert plný výživných ingrediencí, tento recept tě určitě nezklame.


Miluješ tiramisu? Hledáš nové způsoby, jak tento recept připravit tak, aby nebyl tak přehnaně kalorický, chutnal skvěle a zároveň obsahoval dostatek bílkovin? Zkus jeden z těchto receptů, které najdeš na našem webu:


Každý z těchto receptů je jiný, některé jsou velmi podobné a některé se liší víc, ale jsme si jisté, že ti budou chutnat všechny! Jsou jednoduché, zdravé, rychlé a prostě božské!

Tiramisu ovesné vločky přes noc

Recept na tiramisu ovesné vločky přes noc:


Potřebujete (na 2 porce):


Postup:

  1. Ovesné vločky smíchej s tvarohem, kakaem, mlékem a extraktem. Poté rozděl na dvě části. Do jedné vmíchej kakao s lžící kávového proteinu. Do druhé dej lžíci vanilkového proteinu. Nakonec do každé vmíchej ještě chia semínka.

  2. Potom stačí jen navrstvit do sklenice - na dno jsem dej sušenky (namočenou v kávě), na to kakaovou vrstvu a poté tu druhou. Takto opakuj. Nakonec posyp kakaem.

  3. Dej do lednice odležet přes noc.

Pár poznámek k receptu Tiramisu ovesné vločky přes noc:

Tiramisu ovesné vločky přes noc jsou jednoduchý recept do skleničky, a proto je v podstatě možné přidat či odebrat cokoliv. Místo tvarohu můžeš dát jogurt, místo sušenek zase piškoty. I ovesné vločky můžeš nahradit! Nejvhodnější jsou pohankové vločky. Espresso v receptu můžeš zase vynechat. Káva je samozřejmě jedna z těch výrazných příchutí, která k tiramisu prostě patří, takže za mě je lepší nevynechávat.


Stejně tak nemusíš použít chia semínka, ty ani nepatří do tiramisu, ale to nakonec ani ovesné vločky a další. Chia semínka jsou vhodná, protože obsahují spoustu prospěšných látek, a přidat je právě do tvarohu se hodí. Proto doporučuji zkusit. Tvaroh můžeš obohatit i jinými druhy semínek, ty jsou totiž většinou velmi prospěšné pro lidské zdraví.


Tiramisu ovesné vločky jsou rychlý, jednoduchý recept, který zvládne každý. I pokud máš nulové zkušenosti s vařením, tento recept zvládneš s přehledem. Vlastně je to recept vhodný i pro děti, zvládnou ho připravit také. Pokud svým dětem nechceš dávat jídlo s kávou, tak prostě kávu vynech či nahraď trochou mléka, kakaa, nebo bezkofeinové kávy.


Líbí se ti naše recepty? Dej nám vědět do komentářů, jak se ti tento zdravý recept povedl! Sleduj nás i na sociálních sítích. Na Facebooku nás najdeš jako Twin recipe (uzavřená skupina či veřejná stránka) nebo na Instagramu (@twin_recipe) či na Tiktoku. Dále nás můžeš sledovat i na Pinterestu!


Přejeme dobrou chuť!


Kalorické hodnoty na 1 porci:

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

1 870 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

댓글

별점 5점 중 0점을 주었습니다.
등록된 평점 없음

평점 추가
bottom of page