top of page

Zdravá zapečená tortilla s kuřecím masem

Zdravá zapečená tortilla s kuřecím masem je ideální recept pro všechny, kteří hledají jednoduchý a rychlý oběd nebo večeři plný chutí. My ji milujeme a často si děláme tento nebo velmi podobné recepty, které mají společný základ! Je to dokonalý oběd nebo večeře nejen na uspěchaný pracovní týden ale klidně i jako něco "lepšího" na víkend!


Příprava je rychlá a nenáročná, takže tento recept oceníš nejen v uspěchaných dnech, ale i jako lehčí variantu oběda nebo večeře pro celou rodinu. Kuřecí maso můžeš jednoduše osmahnout na pánvi a okořenit. Nejenže je tento recept snadný na přípravu, ale také si ho můžeš přizpůsobit podle svých preferencí – experimentuj s různými druhy sýrů, přidej více zeleniny nebo použij vlastní oblíbenou salsu. Můžeš použít i jiné koření, podle toho, jaké ti chutná víc!


Díky použití kukuřičných tortill je tento zdravý recept vhodný i pro ty, kteří se vyhýbají lepku. Ale pokud preferuješ klasické tortilly nebo například celozrnné tortilly, tak klidně použij ty! Ať už zvolíš jakýkoli druh tortilly, věříme, že si tento recept zamiluješ!

Zdravá zapečená tortilla s kuřecím masem

Zdravá zapečená tortilla s kuřecím masem:

        Chcete číst dál?

        Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

        Štítky:

        229 zobrazení0 komentářů

        Související příspěvky

        Zobrazit vše

        Comentarios

        Obtuvo 0 de 5 estrellas.
        Aún no hay calificaciones

        Agrega una calificación
        bottom of page