top of page

Zdravé brownie sušenky

Aktualizováno: 5. 8.

Miluješ brownies? Co je třeba vyzkoušet ve zdravější a mnohem menší verzi? Tyto zdravé sušenky jsou naprosto dokonalé, chutnají skvěle, jsou mnohem zdravější než klasická verze a pokud miluješ čokoládu, je to recept dělaný přesně pro tebe! A nebo pokud miluješ obecně sušenky či brownies!


Tyto zdravé brownie sušenky jsou hotové asi za 30 minut a patří k našim nejoblíbenějším receptům na sušenky, které jsme kdy vyzkoušely. Pokud podle nás vaříš a pečeš už delší dobu, tak určitě víš, že my čokoládu milujeme! Navíc je v rozumné míře i zdravá - tedy pokud používáš ty kvalitnější druhy. Tento recept je také zcela bez lepku (je dobré zkrontrolovat čokoládu ale ty kvalitní by měly být bez lepku), takže pokud jsi na bezlepkové dietě z jakéhokoli důvodu, klidně zkus tyto sušenky!


My jsme v tomto receptu na sušenky použily i proteinový prášek ale u receptu najdeš i verzi bez proteinového prášku, takže se není čeho bát. Všechny ostatní ingredience už máš nejspíš dávno doma! Stačí ti jich jenom pár. Takže na nic nečekej a vyzkoušej si s námi upéct tyto jednoduché a zdravé brownie sušenky! Věříme, že si je zamiluješ jak pro jejich jednoduchost, tak i pro jejich chuť a složení! Podívej se na celý recept:

Zdravé brownie sušenky

Recept na zdravé brownie sušenky:


        Chcete číst dál?

        Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

        205 zobrazení0 komentářů

        Související příspěvky

        Zobrazit vše

        Comments

        Rated 0 out of 5 stars.
        No ratings yet

        Add a rating
        bottom of page