top of page

Zdravý kávový dort s čokoládou

Miluješ kávu? Máme pro tebe jeden naprosto dokonalý recept na zdravý kávový dort s čokoládou. Přesněji se jedná spíš o cappuccino dort! Ale ať už mu budeš říkat jakkoli, určitě v něm ucítíš příjemnou chuť kávy. My kávu milujeme! A to jak klasicky na pití, tak i v různých receptech. A tento dortík patří mezi jedny z nejlepších!


Náš recept na zdravý kávový dort s čokoládou je jednoduchý a zvládne ho úplně každý! Stačí ti na něj jen pár ingrediencí (včetně kávy!) a forma na pečení. Dortík je poměrne rychle hotový a výsledek stojí za to! Tento recept je zdravý a na jeho tvorbě jsme si daly záležet (stejně jako u ostaních receptů, které tu najdeš). I díky tomu si ho můžeš bez starostí dopřát jako zdravou snídani. Ale skvěle poslouží i jako zdravý dezert například ke kávě!


A máme pro tebe ještě jeden skvělý tip - tento kávový dortík chutná naprosto skvěle i s cappuccinem! A nebo se šálkem kávy. Což ocení každý milovník dobré kávy! Pokud samotnou kávu nemusíš (a ani cappuccino, případně latté apod.) tak se nic neděje! Jak už jsme zmínily, skvěle chutná i samotný. Tak už na nic nečekej a podívej se na celý recept:

Zdravý kávový dort s čokoládou

Recept na zdravý kávový dort s čokoládou:

            Chcete číst dál?

            Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

            Štítky:

            209 zobrazení0 komentářů

            Související příspěvky

            Zobrazit vše

            Comments

            Rated 0 out of 5 stars.
            No ratings yet

            Add a rating
            bottom of page